Producten

Wij bieden naast Hair & Beauty services ook: producten van Keune en St. Ives.


Zowel in de salon als bij u thuis is het van belang de juiste producten te gebruiken. Met de juiste verzorging blijven kleuren langer mooi en krullen langer veerkrachtig. In de kapsalon gebruik ik al vanaf de start de producten van het Nederlandse merk Keune. U zult merken dat deze u bevallen en u kunt ze dan ook bij mij aanschaffen. Het is meer dan eens gebeurd dat klanten mij vertellen nooit meer een andere shampoo, conditioner of stylingproduct te willen gebruiken. Keune heeft overigens ook een uitgebreide lijn voor mannen.


De producten van Keune (Haar producten) vind u hier.


In de Beauty Studio combineer ik resultaatgerichte behandelingen met hoogwaardige verzorgingsproducten uit Amerika, van het merk St Ives. Hoewel dit merk wat onbekend is in Nederland, is het in Amerika bekend als America’s #1 scrub brand. De natuurlijke ingrediënten en de goede werking zijn ook een reden om voor dit product te kiezen. Daarnaast gebruikt St. Ives ook geen parabenen (een conserveermiddel) waar veel mensen allergisch voor kunnen zijn.


De producten van St. Ives (Beauty producten) vind u hier.
U kunt het product niet online bestellen, maar u kunt het ophalen bij ons. Dit doet u door de eigenaresse te bellen of te e-mailen en de naam van het product aan te geven (volledige naam). Op reactie zal zij het desbetreffende producten bestellen en/of voor u klaar leggen.


* De prijzen zijn niet vermeld omdat niet elk product op voorraad is, maar het kan op aanvraag besteld worden.

* U kunt bij ons pinnen.