Beauty

In de Beauty Studio vinden alle shoonheidsbehandelingen plaats zoals Gezichtsbehandelingen, Permanente make-up, harsen en epileren.


De basis voor een mooie, gezonde huid is een goede gezichtsbehandeling, voor zowel dames als heren! Naast de regelmatige reiniging en verzorging van uw gezichtshuid pak ik problemen als acne aan.


Op het gebied van ontharen heb ik een ruime keus aan behandelingen. Hierover kunt u onderstaand meer lezen. Een van mijn specialiteiten is daarbij het ontharen 'met de draad'.


De finishing touch voor elk gezicht is natuurlijjk een goede make-up. U kunt bij mij terecht voor een make-up advies op maat, een feestelijke make-up voor een avondje uit en ook voor permanente make-up. Over dit laatste leest u hier meer.


En uiteraard combineer ik met veel plezier een mooie make-up met een feestelijk kapsel, speciaal voor bruiden. Zie hiervoor de bruids arrangementen.


Voor een overzicht van de behandelingen en tarieven klik hier.

Gezicht

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Met een gezichts- behandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht fris en verzorgd blijft. Bij HBSM kunt u terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en uw gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd. Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met uw specifieke huidbehoeftes. Daarom gebruikt de schoonheidsspecialiste producten aangepast op uw huidtype.

Harsen

De Beautystudio is ook hèt adres voor kleine behandelingen, zoals verven van wimpers en/of wenkbrauwen of voor het harsen van oksels, armen en/of benen. Voor het verwijderen van haren op andere lichaamsdelen maak ik gebruik van een huisgemaakte hars. Het recept hiervoor heb ik meegenomen uit mijn geboorteland Iran en bestaat uit zuiver natuurlijke ingrediënten. Altijd vers toebereid, daarom hoeft deze hars ook geen conserveringsmiddelen te bevatten.

Epileren

Het verwijderen van de haren op het gezicht en wenkbrauwen voer ik uit door midel van het ontharen met katoenen draad. Deze methode is in het Midden-Oosten al eeuwen bekend en is was é' één van de eerste specialistes die deze methode in Nederland toepaste. Bij het ontharen van de wenkbrauw geeft deze methode de mogelijkheid heel precies de juiste vorm van de wenkbrauw aan te brengen. De haren worden diep uit getrokken, wat ervoor zorgt dat de haren langer wegblijven. Maar het belangrijkste is wel dat de huid niet slap getrokken wordt en dus strak blijft.Voor een overzicht van de behandelingen en tarieven klik hier.